Sunday, December 7, 2008

RENUNGAN YANG AMAT PENTING..BERITA rM50.00..rM 50.00..TAKKAN BANKRUP KERANA rM50.00...TETAPI MUKIN rM 50 BOLEH BUAT ANDA JADI JUTAWAN..CLIK..CLIK..JANGAN TELEPAS..rM 50 AJE..

Posted by azir73@yahoo.com

 

TERBARU MODAL rM50.00 AJE..

Salam
Terlebih dahulu saya ingin mohon maaf atas kehadiran  email ini.Hanya sekadar untuk berkongsi sahaja.
Sekiranya anda tidak ingin menerima email ini lagi sila sekat email
azir073@yahoo.com

Setiap hari saya mengutip purata RM300 – RM600 sehari terus ke Akaun Maybank saya.
sila lihat bukti bayaran terkini 1/12/08 dan akan dikemaskini dari semasa ke semasa


klik disini untuk lihat BUKTI
http://payigetworld.webs.com

klik sini utk daftar http://www.igetworld.com/azir73

Tertekan dengan masalah kewangan yang membelengu diri, saya nekad untuk mencuba menyertai ekoleksi.com melalui emel yang dihantar oleh seorang kenalan memandangkan risikonya amat rendah (iatu modal Cuma RM50)
Pada hari pertama saya Join saya dapat SMS dari upline yang menyatakan dia telah menyusun downline dibawah ID saya dan saya menyemak akaun maybank saya. Alhamdulillah, hari pertama sahaja saya dah balik modal!!!!
Kini saya tidak lagi teragak - agak nak berbelanja takut bajet lari, banyak hutang lama dulu pun dah dapat saya settlekan.
Bila dah macam ni, Barulah saya Terfikir Mengapa Irfan Khairi sukakan perniagaan Internet…
Ia betul2 Menjadi dan Memang Internet Sungguh berkuasa!
So, kepada Anda yang berminat untuk menyertai kami di ekoleksi.com untuk cari duit lebih, sila aktifkan akaun anda segera melalui laman web berikut:

http://www.igetworld.com/azir73

Selepas anda membuat pendaftaran dan mengaktifkan ID anda, secara automatik saya akan dapat tahu anda berada dibawah group saya melalui e-mail yang dihantar oleh Admin
ekoleksi.com.
DALAM RANGKAIAN SAYA,
(ANDA DIBERI PILIHAN)
PLAN A - JADI NETWORKER YANG AKTIF SEPERTI SAYA
ANDA AKAN MENJANA SEHINGGA RM51,900 BAGI SATU AKAUN
PLAN B - 'SLEEPING PARTNERS'
JOINT DAN DUDUK DIAM-DIAM, TAPI MASIH BOLEH DAPAT INCOME..BIAR SAYA YANG CARIKAN DOWNLINES UNTUK ANDA.
SETIAP HARI SAYA MENERIMA PURATA 6 – 10 PENYERTAAN BARU UNTUK DISUSUN DAN DIATUR. IA BERGANTUNG SECEPAT MANA ANDA BERTINDAK UNTUK MENDAFTAR DAN SAYA AKAN SUSUNKAN DIBAWAH ID ANDA UNTUK SEGERA ANDA BALIK MODAL DAN BINA NETWORK ANDA.

(Nota: Sesiapa yang menyertai group kami juga akan diberikan cara bagaimana untuk mendapatkan BERIBU - RIBU e-mail list bagi mempromosikan ID anda melalui Yahoo Groups)
PILIHAN DI TANGAN ANDA!!!!
KELEBIHAN ekoleksi.com;
1. New babies. Biz ini TIDAK akan menjadi TEPU!!!! (klik FAQ web untuk detail)
2. Spilover (Limpahan keluar). Dengan formula (SLEEPING PARTNERS) ini, tanpa menaja tapi masih boleh dapat income.
SETIAP HARI, BERPULUH - PULUH orang di SELURUH NEGARA join ekoleksi.com. ( cuba lihat disebelah kiri web ekoleksi.com bhgn \'Latest Member\' tiap- tiap jam ada sahaja penyertaan baru yang masuk.). Jangan tunggu ramai orang dah masuk baru nak aktifkan ID, kerana bila network dah jd besar dan berkembang ID anda akan terkebawah!!!
\"Dunia bisnes internet, baik yang berupa penjualan produk ataupun perkhidmatan adalah suatu yang baru dalam budaya bisnes kebanyakan bangsa didunia. Masyarakat di negara kita juga kurang faham, menjadi takut dan bimbang untuk berurusan bisnes melalui internet. Kita tidak perlu menunggu orang lain untuk merintis jalan melaksanakan bisnes internet. Anda perlu mengambil inisiatif, melangkah terus menguasai dan memahaminya dan keyakinan serta tindakan positif, anda akan berjaya kelak. Dunia adalah pasaran. Pasaran dunia memberi dimensi baru dalam bisnes internet.\"
Robert Kiyosaki: \"orang terkaya di dunia membina network, tapi orang lain hanya mencari kerja.\"

http://www.igetworld.com/azir73

FIKIRKANLAH...SAYA DAHULU SEPERTI ANDA JUGA...SELALU TAK PECAYA..TAPI SEKARANG TIDAK..CUBA DULU..TAK MUNGKIN rM50..AKAN JADI ANDA JATUH BANKRUP..TAPI MUNGKIN KERANA rM50 BOLEH JADIKAN ANDA JUTAWAN...FIKIRKAN LAH...

http://www.bazaarlot.com?action=ClassifiedDetail&id=7103

No comments: