Saturday, August 15, 2009

Stoo Tey Cafe-Produk Hebat Untuk lelaki

Posted by rosma_jie@yahoo.com

Stoo Tey Cafe - Sedap, Murah & Bertenaga!

 

Anda Pasti Mahu :

  • Habis waktu pejabat masih seronok bersukan
  • Tengok bola sampai pagi tapi esok masih steady masuk ofis
  • Mentelaah pelajaran dengan tekun sepanjang malam
  • Kelihatan cergas dan bertenaga sepanjang masa
  • Dan paling best membuat isteri tersenyum di ranjang

Dengan secawan Stoo Tey Cafe anda pasti berpuashati dan bertenaga sepanjang hari tak kira masa di mana sahaja walau apa jua yang anda lakukan, cubalah Stoo Tey produk paling laris, murah 100% memberi kepuasan pada anda yang menikmatinya..jangan lepaskan peluang untuk menikmatinya hari ini!

 

Kebaikan & Khasiat :

Astragalus - Meningkatkan sistem ketahanan badan terhadap penyakit. Mengandungi unsur anti-oksida, anti-bakteria, anti-radang dan diuretic (membantu membuang cecair dari badan)

Ashwagandha - Mengandungi unsur sedatif, anti-oksida, ia juga digunakan untuk keupayaan seks disamping ia merupakan adaptogen dimana ia meningkatkan ketahanan badan terhadap tekanan dan keletihan.

Rehmannia - Dikenali juga sebagai "Chinese Foxglove". Ia digunakan sebagai herba perubatan di Asia untuk merawat anemia, pening dan sembelit. Ia mengandungi vitamin A, B, C dan D.

Tongkat Ali - Meningkatkan hormon testosterone dalam badan disamping meningkatkan saiz otot, kekuatan dan keupayaan. Ia juga dapat melawan keletihan.

Maca - Meningkatkan libido dan kualiti semen, mengoptimumkan paras nutrien yang digunakan oleh sistem endoktrin.

Ginseng - Meningkatkan libido dan capulatory performance. Kandungan ginsenoidnya boleh membantu ereksi zakar. Ia juga meningkatkan ketahanan badan terhadap tekanan dan mengurangkan keletihan.

Tribulus Teresteris - Ia terkenal digunakan sebagai herba untuk meningkatkan libido dan kesuburan. Ia membantu melancarkan peredaran darah pada alat kelamin, mengurangkan tekanan darah dan mengurangkan tahap kolestrol.

Horney Goat Weed - Membantu meningkatkan kesihatan dan gaya hidup. Membantu meningkatkan tenaga, mengimbangin hormon dan melancarkan peredaran darah.

Bee Pollen - Mengandungi unsur antibiotik, membantu komposisi darah, merawat anemia, meningkatkan penghasilan antibody badan untuk menentang barah.

Madu Lebah - Digunakan untuk merawat hampir semua jenis penyait. Merawat ketidaksuburan, mencegah serangan sakit jantung, mengurangkan tahap kolesterol dalam darah dan meningkatkan tahap ketahanan badan

Saw Palmetto - Mengurangkan simptom pembesaran kelenjar prostat (BPH) seperti kerap membuang air kecil terutama sekali diwaktu malam dan miningkat kualiti hidup secara umum.

Ginkgo Biloba - Meningkatkan daya ingatan dan penumpuan. Melancarkan peredaran darah dan menghilangkan tekanan. Mengandungi unsur anti-vertigo dan anti-depresisive

RM19.90(sm) RM29.90 (ss) 10paket

Untuk order boleh lah hubungi saya di

Mobile: 6019-3700488
Email : rosma_jie@yahoo.com

www.beautyherbs.net

YM : rosma_jie

Choose Your Payment Terms :

Maybank
Account Number : 164351077601
Account Name : Rosmaziha Hassan

CIMB
Account Number : 1438-0068719-52-7
Account Name : Rosmaziha Hassan

http://www.bazaarlot.com?action=ClassifiedDetail&id=7359

No comments: