Thursday, October 25, 2007

Dr Diet

Posted by suhaid82@yahoo.com

 

 

 

ialah program penggantian hidangan Diet Berkalori Sedernana Rendah (Moderately Low Calorie Diet) yang direka untuk mereka yang berhasrat untuk memulakan program penyelenggaraan dan pengurangan berat bada dalam jangka masa panjang secara selamat. Ia mengandungi ramuan yang berkhasiat seperti Supra® Soy Protein Isolate dalam 25 jenis vitamin dan mineral yang penting serta merupakan sumber kalsium dan merupakan sumber anti-oksidan yang cemerlang. Ia tidak mengandungi sebarang pemanis tiruan, laktosa atau kolestrol. Di samping itu, kandungan lemak dalam Dr Diet amat rendah.

 

Cadangan

Dr Diet sesuai untuk semua orang termasuk mereka yang berlebihan berat badan, berat badan biasa, berat badan berkurangan serta vegetarian.

 

 

Cadangan PemakananPengurangan berat badan beransur: 3 paket Dr Diet untuk menggantikan 2 waktu makan dan sebagai 1 snek setiap hari.
Pengekalan berat badan: Gantikan 1 – 2 waktu makan dengan 1 – 2 paket Dr Diet setiap hari.
Suplemen Nutrien (Untuk mereka yang kurang berat badan): 1 -2 paket Dr diet waktu pagi, petang atau sebagai snek waktu petang.

 

 

Terdapat dalam Perasa Swiss Mocha &
Vanilla

 

Sila klip :  http://www.elken.com/Elken/malay/product/DrDiet.asp

 

 

Harga: Rm 349.00 (21 paket)

 

datang ke

Alamat:  17-2A, JALAN 15/1A, SEKSYEN 15 , 43650, BANDAR BARU BANGI, SELANGOR

(Tingkat 2, atas pasaraya Hock Eng)

untuk penerangan lanjut dan melihat testimoni mereka (pesakit)  yang pernah alami penyakit tersebut.

HUBUNGI PENGEDAR PRODUK KESIHATAN: Encik Shariff   = 012-3773 205   ps: sila hubungi sebelum datang  untuk kemudahan anda

http://www.elken.com/Elken/malay/product/DrDiet.asp

http://www.bazaarlot.com/classifieddetail.php?id=2066POST FREE ADS?

No comments: